Sörmlandskustens Konst och Hantverksförening

Välkommen till föreningen!

Sörmlandskustens Konst- och Hantverksförening bildades i maj 2010 och är en ideell, religiöst och politiskt oberoende förening vars syfte är att främja lokal kulturell verksamhet.
Föreningen har till uppgift att inom område konst och hantverk väcka underhålla och breda intresset för eget skapande genom att anordna utställningar, kurser, seminarier, föreläsningar och temadagar för medlemmar och allmänheten.
Föreningen arrangerar en årlig utställning öppen för alla medlemmar som därigenom får möjlighet till försäljning och marknadsföring av sina alster. Antal medlemmar  ca. 65 st.

Vi kör, det blir  ”Skulptur i Parken” det är ju UTOMUS för sjutton!
 ”I denna corona-tid ordnar vi ”Skulptur i Parken” för alla som är medlemmar i SKHF. Är man inte det kan man med fördel anmäla sig att bli medlem för 150:- för ett år. Anmälan att delta med skulptur/rer görs till marianne.kube@live.se senast 1 april ( obs inget skämt! ). Vernissage 7 juni . Precis som förra året ska skulpturerna kunna stå ute och åldras med grace fram till hösten. Vill man kan skulpturerna vara till salu och då anmäler man det till Marianne. Placering av verken bestäms av Marianne Kube och Karin Magnusson.hälsningarMarianne

Konstgruppen har för närvarande ställt in sina måndagsmöten pga av Coronaviruset. Vi återkommer med information när vi vet mer om utvecklingen av pandemin…..
SKHF´s Medlemsutställning 2020 är tyvärr inställt likaså

Medlemsavgiften är 150,-/år (100 kr för familjemedlem)
att sättas in på plusgiro 60 84 12 -3 eller bankgiro 776-5357
eller SWISCHA till  nummer  1232593317
Ange ditt namn –  e-postadress  –  tel –  adress.
Vi mailar löpande information till dig som har angett din mailadress.
epost till styrelsen:  skhfholo@gmail.com
Besök gärna vår hemsida    kulturcentrumholokyrkskola.se     för att ta del av vad som händer på Kyrkskolan och i vår förening.

Om du är intresserad av att ställa ut
din konst eller ditt hantverk gäller följande:
Ta kontakt med Karin Magnusson
072-715 13 15
karindockmakare@live.com