Spinnverkstan

På grund av Coronaviruset så kommer spinnverkstan jobba hemifrån och ha kontakt med varandra via Facebookgruppen Spinnverkstan i Hölö Kyrkskola framöver……
Vi återkommer med information när det har blåst över…!

Vi har öppet hus  varje tisdag  kl 17

Varje tisdag kväll träffas Spinngruppen  och vi startar med en fika kring vårt stora arbetsbord 17.00 och sen ”lär vi av varandra” tills vi går hem vid 19.30 tiden. En hel del handarbetskunniga personer finns bland oss så alltid är det någon som kan lösa problemen som kan uppstå..
Du får gärna pröva på två gånger innan det är dags att bli medlem.

Hälsningar Lena Hansjons
för hantverkskollektivet.
08/55157266 eller 070/5358321
e-post: lena.hansjons@gmail.com

Vi betalar medlemsavgift till Sörmlandskustens konst och hantverksförening.
Medlemsavgiften är 150 kr per år (samt 100 kr för familjemedlem)
att sättas in på plusgiro 60 84 12 -3 eller bankgiro 776-5357
Swisch 1232593317. Obs. vi påminner om inbetalning vid årets början.
Glöm inte att ange ditt namn och e-postadress, telefon och adress i samband med betalningen. Du får ett välkomstmail med div. information som bekräftelse.

Tisdagskvällarna administreras som en ”kurs” och föreningen får ett bidrag från ABF på 60 kr som vi använder till lokalhyran. För fikat betalar du 25kr. Alla är hjärtligt välkommen!!!!

Deltagaravgifter till cirklar/ kurser på Kulturcentrum Hölö Kyrkskola-avgifterna används bla till att betala våra lokalkostnader.
Kursledaren administrerar avgifterna och ABF bidragen.
Terminsavgift:     för medlem i SKHF     200 kr
                                för icke medlem         300 kr
Dagsavgift:            för medlem i SKHF      20 kr
                                för icke medlem           50 kr
Deltagaravgift för workshops där det ingår fika för 50 kr.
Dagsavgift:            för medlem iSKHF       70 kr

för icke medlem          100 kr
Avgifterna ger oss möjligheten att arbeta i slöjdsalen med våra verktyg. Vävstolar, spinnrockar, kardningsmaskiner mm. Vi har tillgång till vår lokal när det passar oss att jobba där.

Vi finns även på Facebook Spinnverkstan i Hölö kyrkskola

Varje höst sen några år håller Spinnverkstan öppet hus under en vecka för barn, ungdomar och föräldrar. Här kan du se vårt ambitiösa program.